Just another weblog

Μηνιαία Αρχεία: Μάρτιος 2013

Ισορροπία

Σε έναν τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων στην Ιαπωνία, ένας ταλαντούχος άνθρωπος παρουσίασε το νούμερό του, το οποίο έχει να κάνει με την ισορροπία.
Δείτε το βίντεο για να θαυμάσετε το πώς κάτι ελαφρύ, κρατάει σε ισορροπία τα μεγαλύτερα αντικείμενα.
Και σε περίπτωση που έχετε απορία, η επιταγή που παίρνει στο τέλος, είναι περίπου 70.000€

Και αν θέλετε να δείτε το ίδιο νούμερο να το εκτελεί η κόρη του, δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ο ρεαλισμός σε όλο του το μεγαλείο

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο, τον ρεαλισμό σε όλο του το μεγαλείο. Ο καλλιτέχνης ζωγραφίζει ένα πατημένο κουτάκι coca cola. Το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό που μοιάζει απίστευτο.

Ο απόλυτος υπερήρωας σε ταινία του Μπόλιγουντ

Ο απόλυτος υπερήρωας όλων των εποχών, έκανε την εμφάνισή σε μια Ινδική ταινία στο Μπόλιγουντ. Είναι ο συνδυασμός του Terminator, του Matrix, του I Robot, των Transformers, και του Magneto από τους X-men.
Δείτε το βίντεο:

Maggie Simpson in “The Longest Daycare”

Η Μάτζυ Σίμπσον (το μωρό των The Simpsons), πρωταγωνιστεί στην ταινία μικρού μήκους με τον τίτλο: Maggie Simpson in “The Longest Daycare”. Ήταν υποψήφια για τα όσκαρ της χρονιάς που διανύουμε, αλλά τελικά το όσκαρ στην κατηγορία της το κέρδισε το Paperman.

Ζούμε στο μέλλον

Μία επαναστατική εφεύρεση μας φέρνει πιο κοντά στο μέλλον. Με έναν προτζέκτορα και μία κάμερα, μία ομάδα ατόμων δημιούργησαν μία απίστευτη μηχανή για τον υπολογισμό της τροχιάς της μπάλας του μπιλιάρδου.
Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα εκπλαγείτε:

Άλλη μία λιποθυμία ζωντανά στην τηλεόραση.

Στις ζωντανές εκπομπές μπορούν να συμβούν τα πάντα. Παρακάτω έχω μερικά βίντεο στα οποία φαίνονται οι παρουσιαστές από τηλεοπτικές εκπομπές οι οποίοι λιποθυμάνε μπροστά στην κάμερα.

Bernini, ένας απίστευτος γλύπτης

Ο Gian Lorenzo Bernini ήταν ένας Ιταλός καλλιτέχνης, ο οποίος έζησε τον 16ο αιώνα. Τα έργα του έχουν απίστευτη ομορφιά, ενώ τα γλυπτά από μάρμαρο, μοιάζουν να είναι αληθινά.
Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες το πόσο αληθινά φαίνονται τα γλυπτά του:

Rome

Random Quote
“Eίναι αδύνατον να αυτοκτονήσεις κρατώντας την αναπνοή σου.”