Just another weblog

Μηνιαία Αρχεία: Μάιος 2013

Ο χάρτης του παιχνιδιού DOTA αποτελείται από κομμάτια της Ελλάδας

Όσοι δεν έχετε ακουστά το παιχνίδι DOTA 2 να σας πω πολύ απλά ότι είναι ένα πάρα πολύ δημοφιλές παιχνίδι για υπολογιστές με αρχαίους ήρωες, μάχες και άλλα τέτοια σχετικά.

Η Valve (η εταιρία που έχει φτιάξει το παιχνίδι), έχει φτιάξει έναν χάρτη για της ανάγκες του παιχνιδιού ο οποίος στην πραγματικότητα είναι ένας χάρτης φτιαγμένες από διάφορα κομμάτια της Ελλάδας με αλλαγμένες τις θέσεις και μπερδεμένα μεταξύ τους.

Ο χάρτης του παιχνιδιού είναι αυτός:
dota2map

Σε περίπτωση που δεν αναγνωρίζεται τις διάφορες γεωγραφικές τοποθεσίες της Ελλάδας, να σας βοηθήσω με την παρακάτω εικόνα στην οποία έχω σημειώσει τα ονόματα αυτών:
dota2-greece

Ελάφι χτύπησε πάνω σε λεωφορείο. Κατέληξε στο εσωτερικό του.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα πολύ περίεργο περιστατικό. Ένα ελάφι χτύπησε πάνω σε ένα διερχόμενο λεωφορείο. Όλος παραδόξως, έκανε βουτιά μέσα από το παρμπρίζ και κατέληξε στο εσωτερικό του λεωφορείου μη ξέροντας τι του έχει συμβεί.

Τυχερός στάθηκε ο οδηγός του λεωφορείου γιατί αν δεν το κατέγραφαν οι κάμερες, δεν θα τον πίστευε κανένας αν έλεγε ότι ένα ελάφι έσπασε το παρμπρίζ κάνοντας βουτιά κατά πάνω του.

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι το ελάφι φάνηκε πολύ δυνατό… Εγώ το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού χτυπάω και πέφτω κάτω από τον πόνο.

Και για να ελαφρύνω λίγο την κατάσταση, ορίστε και ένας υποθετικός διάλογος μεταξύ ελαφιού και οδηγού:
Ελάφι: «Στρίβει δεξιά στην Πατησίων;;;»
Οδηγός: «Όχι»
Ελάφι: «ΓΑΜΩΤΟ»

Η Ελλάδα της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς

Την Κυριακή 12 Μαΐου στις Σκουριές Χαλκιδικής, έγιναν τα γνωστά σε όλους μας επεισόδια από τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι αντιδρούνε στα έργα που γίνονται από την υπεύθυνη εταιρία για την εξόρυξη και εκμετάλλευση του χρυσού.

Κάποιοι από τους κατοίκους, πυροβόλησαν με κυνηγητικό όπλο εναντίων των αστυνομικών, με αποτέλεσμα ένας από τους Αστυνομικούς να βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

skoyries

Το ερώτημα που θέτω εγώ είναι το εξής: Αν σε κάποιο επεισόδιο, είχε πυροβολήσει ένα στέλεχος της Χρυσής Αυγής, τι θα γινόταν σήμερα στην Ελλάδα; Θα είχαν ξεσηκωθεί οι πάντες και θα φωνάζανε: «Οι ναζί, οι φασίστες, οι ρατσιστές, έξω από την Βουλή» κλπ κλπ. Και θα γινόταν χαμός στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια. Ή μήπως υπερβάλω;
Ναι αλλά ο χθεσινός πυροβολισμός έγινε από τους «αγωνιστές» της αριστεράς. Και εφόσον είναι από τους αριστερούς, τώρα δεν μιλάει κανένας. Είναι όλα μέλι γάλα. Και οι αντίστοιχες εκφράσεις σήμερα είναι: «Και τι έγινε μωρέ;», «ε… τι να κάνουμε τώρα!» και «δεν πειράζει…».

Βέβαια αν εξετάσουμε το ποιος είναι το θύμα, τότε τα πράγματα είναι πιο τραγελαφικά από ποτέ. Χτες πυροβόλησαν εναντίον Αστυνομικού. «Ε… και τι έγινε μωρέ; Ένας αστυνομικός ήταν εκεί . Και σιγά τι έγινε τώρα…»
Αν ήταν το θύμα ο Γρηγορόπουλος, θα σου έλεγα εγώ τι θα είχε γίνει τώρα. Θα είχαμε εξεγέρσεις για μήνες ολόκληρους, και θα είχαν κάψει την μισή Αθήνα.
Δεν χρησιμοποιώ τον όνομα του Γρηγορόπουλου με κακό σκοπό. Απλά θέλω να πω ότι όπως πόνεσε η μάνα του Γρηγορόπουλου και του κάθε Γρηγορόπουλου, έτσι πονάνε και οι μανάδες των Αστυνομικών. Και τον Αστυνομικό που τραυματίστηκε στα χθεσινά επεισόδια, μάνα τον γέννησε, δεν φύτρωσε σε χωράφι. Και αυτόν κάποια μάνα τον πονάει.
Που είναι η στεναχώρια των κυρίων της Αριστεράς για τον Αστυνομικό που χαροπαλεύει από τα χθεσινά σκάγια; Σκυλί στο αμπέλι αν πυροβολάγανε, θα κάνανε περισσότερη φασαρία από ότι με τον Αστυνομικό.

Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα κύριοι. Η Ελλάδα της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς. Της ιδεολογίας ότι αν χτυπάνε οι αριστεροί, είναι δίκαιο, αλλά αν χτυπήσει οποιοσδήποτε άλλος είναι φασισμός.

Random Quote
“Ο Thomas Edison, ο εφευρέτης της ηλεκτρικής λάμπας, φοβόταν το σκοτάδι!”